Bli medlem av Smartskole

?
* ?

Gjør Smartskole Smartere!

Du har nå opprettet en bruker hos smartskole! For å kunne vise deg mer relevant informasjon og filer som er relevant for deg, så setter vi pris på om du fyller ut litt mer informasjon om deg selv.

Registrert bruker? Logg inn!

Glemt passord? Logg inn med Feide Ikke registrert enda? Trykk her!

Glemt passord?

Illegal user

Beklager, men din konto har blitt stengt pga bruk av ett serienummer som ikke tilhører din skole. Ta kontakt med rektor@smartskole.no for spørsmål.

<<Gå tilbake

1.september lanseres nye Smartskole for deg som lærer. Tjenesten er helt GRATIS. Registrer deg nå!

1.september lanseres nye Smartskole for deg som lærer. Tjenesten er helt gratis, og inneholder mye matnyttige ressurser for deg som bruker SMART Board og Lumio(gamle SLSO) i din undervisning. Læringsopplegg rettet mot fagfornyelsen utformet av våre digitalpedagoger, opplæringsvideoer for både SMARTBoard og programvaren Lumio, online kurs, kopiorginaler, blogginnlegg, webinarer og mye mer!

Registrer deg her!